fbpx

Program pentru echilibrarea imunității

Preț Program pentru Imunitate

Programul pentru imunitate cuprinde:

  • Consult Medical Inițial de Specialitate (30 min);
  • 8 x Decompresie Vertebrală la Cald cu Infraroșu (8 x 55 minute), bisăptămânal;
  • 8 x Reflexoterapie Turmaniu & Nano-Diamant (8 x 30 min), bisăptămânal);
  • 4 x Autohemoterapie & Vitamina C (4 x 60 min, săptămânal).

Bonus: 2 x Vacuum Terapie  (2 x 20 min) & Consult Integrativ (60 min).

Preț: 2400 de lei*. Programați-vă din timp. Locurile sunt limitate.

Notă:

* În cazul achitării în avans (24h) se poate face o reducere de 10%. Altfel, se poate achita în 2 tranșe: 50% la începerea programului și 50% la jumătatea perioadei de efectuare.

Te simți vulnerabil în sezonul răcelilor, gripelor și virozelor? Te așteptăm în Centrele LITherapy cu un program pentru echilibrarea imunității!

Contactează-ne și vei beneficia de un program complet pentru imunitatea organismului format din Proceduri Integrative, Recomandări pentru o Nutriție adecvată și Medicație support Naturopată.

Alege Decompresia Vertebrală la Cald cu Infraroșu și vei avea parte de o procedură ce se realizează cu ajutorul unor dispozitive ce dispun de o tehnologie revoluționară complexă pe bază de Turmaniu care are în compoziția sa elemente precum Turmalina și Germaniu, cu rol important imunomodulator și nu numai.

Turmalina este un mineral natural care conține potasiu, calciu, magneziu, mangan, fier, siliciu, iod etc. În total 26 de microelemente. La încălzire turmalina creează un câmp magnetic slab, emană RIUL (infraroșu de undă lungă) și anioni (ionii încărcați negativ) care, printre altele, ajută la îmbunătățirea imunității organismului.

Germaniul, pe de altă parte, este un microelement care stimulează imunitatea întrucât contribuie la producerea gamainterferonilor, ce inhibă procesul de înmulțire rapidă a microbilor, activizează macrofagele și celulele specifice imunității (celule T).

Continuă stimularea imunității cu Reflexoterapia pe Turmaniu & Nano-Diamant, terapie complementară Decompresiei Vertebrale la Cald cu Infraroșu, ce presupune masarea punctelor reflexe pe parcursul mai multor ședințe. Acest lucru conduce la fisurarea microcristalelor de toxine pe care circulația sanguină și sistemul limfatic le vor trimite apoi spre organele de eliminare. Astfel, are loc detoxifierea organismului și îmbunătățirea circulației sanguine. Rețineți! O circulație sanguină bună este vitală pentru fiecare zonă a organismului deoarece transportă material nutritiv, hormoni, anticorpi, oxigen, deșeuri metabolice și alte substanțe neidentificate încă.

Profită de beneficiile acestei proceduri ce se efectuează cu dispozitive certificate ce masează atât la rece cât și la cald punctele reflexe din tălpile picioarelor. Ajutați-vă sistemul imunitar să devină puternic și să apere organismul.

Scapați de tulburările de imunitate cu Autohemoterapia cu Vitamina C,  o metodă sigură și foarte eficientă de administrare sistemică a ozonului și a Vitaminei C. Ea presupune recoltarea a 50-150 ml (până la 300ml) de sânge venos care se ozonează prin barbotare, ulterior fiind reperfuzat în vena din care a fost recoltat. Ulterior se administrează si Vitamina C.

În acest mod, speciile reactive ale oxigenului (ROS), moleculele rezultate din reacția ozonului cu sângele, ajung prin circulația generală la toate țesuturile din corp, generând multiple efecte terapeutice, printre care și creșterea imunității organismului.

Îndreaptați-vă acum atenția spre Vacuum Terapie! Alegeți terapia care vă activează circulația superficială responsabilă de drenarea lichidelor de stază mobilizate din profunzime și transferate către circulația generală spre ficat și rinichi pentru detoxifiere.

Astfel, are loc îmbunătățirea circulației arteriale profunde, dezinflamarea și decontracturarea zonelor blocate, urmate de normalizarea proceselor metabolice. Rezultatul final? Un sistem imunitar puternic.

Veniți în centrele noastre pentru a beneficia de recomandări personalizate în funcție de patologia Dumneavoastră trecută și prezentă. Vă așteptăm să facem împreună primi pași spre o viață sănătoasă!

*Notă:

Pentru persoanele fără afecțiuni cronice este suficientă efectuarea acestui program de imunitate o singură dată pe perioada unui an calendaristic. Pentru persoanele cu cel puțin o afecțiune cronică este necesar și programul de întreținere cu frecvență lunară.

**DISCLAIMER:

Precizăm că atât programele de tratament necesare cât și rezultatele obținute diferă în funcție de fiecare pacient în parte, vârstă, stadiul afecțiunii, durata prezenței în corp a afecțiunii respective, momentul prezentării la tratament (criză, post sau ante-criză dureroasă acută, ante sau post-operator) și nu în ultimul rând de rigurozitatea respectării programului de tratament recomandat de medicii centrelor noastre.

Programează-te Aici

LITherapy® | Tratare Dureri de Spate | Proceduri Nechirurgicale