fbpx

Vacuum Terapie

Preț Vacuum Terapie

Ședința 50 min: 150 Lei (Dr. Pascu Mihai)

Ședința 50 min: 110 Lei (Kt. Dașchevici Adrian/Kt. Mirică Gabriel/Abfkt. Cornelia Aiftodoaiei)

 

Prețuri Tratamente LITherapy >>

Vacuum Terapia

Vacuum terapie, o metodă de tratament care utilizează vacuumul ca factor de mobilizare al lichidelor stagnante din profunzimea țesuturilor către hipodermă.

  • staza venoasă și limfatică;
  • zone inflamate;
  • spasmele;
  • prolapsul organelor interne.

Prin Vacuum Terapie este posibilă eliminarea eficientă a acestor patologii.

Cum se efectuează Vacuum Terapia?

În timpul tratamentului, medicul aplică ventuze, respectiv masează cu ajutorul lor anumite zone în conformitate cu anumite principii fiziologice.

La nivelul fiecărui organ bolnav sunt prezente de obicei afectarea fibrelor nervoase și spasmul vascular, de regulă nu există nicio boală fără aceste tulburări.

  • lipsa oxigenului, a nutrienților;
  • drenajul defectuos al produșilor de metabolism;
  • dezvoltarea microflorei patogene și auto-otrăvirea celulelor;
  • afectarea capilarelor (este adesea cauza principală a multor boli).

Beneficiile Vacuum Terapiei:

Eliminarea stazei venoase și limfatice din organe și din spațiile dintre acestea duce la normalizarea funcțiilor acestor organe și redresarea întregului organism. Împreună cu utilizarea unor medicamente suport pe bază de substanțe active naturale organice, vacuum terapia îmbunătățește circulația sângelui și a limfei la nivelul întregului corp (torace, abdomen, cap, mâini și picioare).

Ventuzele sunt instrumentele specific acestei terapii, iar modalitatea de aplicare diferă în funcție de tehnica și scopul urmărit în procesul de recuperare.

Vacuum Terapia se aplică numai pe baza de indicații și contraindicații, de către sau în colaborare cu medicul curant. Întotdeauna după consultarea pacientului, examenul clinic și stabilirea diagnosticului.

Diferențe față de abordarea clasică:

Să luam în considerare boli dificil de tratat. Tratamentul medical clasic se efectuează fără a elimina, în opinia noastră, cauzele care stau la baza bolii – și anume, tulburările funcționale ale organismului. Astfel simptomele sunt ameliorate doar temporar. După un timp reapar durerile și problemele mai vechi, iar boala avansează devenind cronică. Vacuum terapia oferă o nouă perspectivă de combatere a acestor afecțiuni.

Beneficii:

Eliminarea stresului din mușchi și fascii, ajută la ameliorarea simptomelor și la vindecarea pacientului. Terapia îi dă posibilitatea pacientului de a preveni sau a opri procesul de degenerare a coloanei vertebrale.

Semnele care apar la suprafața pielii au semnificație diagnostică și se retrag în circa 5 – 7 zile, făcând parte din procesul terapeutic numit autohemoterapie.

Vacuum Terapia are ca efect activarea circulației superficiale care este responsabilă de drenarea lichidelor de stază mobilizate din profunzime și transferate către circulația generală spre ficat și rinichi pentru detoxifiere.

În acest mod se obține o îmbunătățire a circulației arteriale profunde, dezinflamarea și decontracturarea, urmate de normalizarea proceselor metabolice.

Vacuum terapie

*Disclaimer:

Precizăm că atât programele de tratament necesare cât și rezultatele obținute diferă în funcție de fiecare pacient în parte, vârstă, stadiul afecțiunii, durata prezenței în corp a afecțiunii respective, momentul prezentării la tratament (criză, post sau ante-criză dureroasă acută) și nu în ultimul rând de rigurozitatea respectării protocolului de tratament recomandat de medicii centrelor noastre.

 

Tag: vacuum, vacuum terapie, vacuum bucuresti, vacuum terapie bucuresti, centru vacuum bucuresti, centru vacuum terapie bucuresti, tratament cu vacuum, tratament vacuum

LITherapy® | Tratare Dureri de Spate | Proceduri Nechirurgicale