fbpx

Despre Noi

Cu peste 9 ani de experiență și mii de pacienți mulțumiți, echipa medicală LITherapy® ajută persoanele care se confruntă cu crize dureroase de spate & articulații, prin proceduri / terapii nechirurgicale integrative, recomandate sub forma unor programe personalizate în funcție de patologia fiecărui pacient. În cadrul consultului medical (minim 45 minute), respectând Protocolul de Tratament LITherapy®, medicii centrelor noastre efectuează o examinare clinică minuțioasă și recomandă un program de tratament individual personalizat în funcție de patologia fiecărui pacient.

Spre deosebire de abordarile clasice precum:
– medicație (cu efecte secundare dezastruoase și efecte principale limitate în timp) sau proceduri clasice care adresează simptomele si nu cauzele afecțiunilor prezente sau
– interventii chirurgicale cu risc foarte mare, care necesită un program de recuperare mult mai complex & mai costisitor și nu de puține ori cu rezultate mai slabe,
pacienții noștri reușesc să-și amelioreze / elimine pe termen lung durerile si chiar să reintre pe drumul spre vindecare. Aceste beneficii pot fi obținute cu un raport preț / timp optim.

Atenția, grija, empatia echipei medicale precum și programele de tratament integrative bazate pe Protocolul de Tratament LITherapy®, particularizate în funcție de patologia fiecărui pacient sunt diferențele ce conferă Centrelor LITherapy® unicitatea.

Atunci când veniți în oricare din centrele noastre vă puteți aștepta să primiți cele mai minuțioase și atente recomandări și explicații medicale. Echipa noastră, formată din medici și fiziokinetoterapeuți de excepție, vă va sta la dispoziție pentru ca Dumneavoastră să aflați răspunsurile la întrebări precum:
– Care sunt cauzele afecțiunilor prezente?,
– Cum anume puteți ieși din criză?,
– Ce anume ar fi de făcut pentru a porni pe drumul spre vindecare?

Suntem singurele centre de tratament în care pacienții cu patologii complexe precum: oncologice, autoimune, diabetologice & de nutriție, cardiologice, endocrinologice și circulatorii pot efectua în deplină siguranță proceduri / terapii nechirurgicale integrative pentru ameliorarea și chiar eliminarea durerilor pe termen lung.

Proceduri / terapii nechirurgicale integrative disponibile în cadrul protocolului de tratament LITherapy®:

– Decompresie Vertebrală la Cald cu Infraroșu & Anioni;
– Reflexoterapie pe Turmaniu & Nano-Diamant;
– Yumeiho® / Mobilizare Osteo-Articulară;
– FizioElectroterapie cu Vacuum & Frecvență Joasă;
– Kinetoterapie / Gimnastică Medicală de Recuperare (Individuală);
– Ozonoterapie;
– Chiropractică Viscerală;
– Masaj Medical / Gua Sha / Deep Tisue / Dry Needling / Vacuum Terapie.

Afecțiuni tratabile în Centrele LITherapy®:

– Crize dureroase de spate, articulare, musculare sau de membre;
– Afecțiuni ale coloanei vertebrale: spondiloză, cifoză, scolioză, hiperlordoză, lumbago, spondilodiscartroză, lombosciatică, discopatie, hernie de disc (ante operator – protruzii, debord, prolaps, extruzii și post operator);
– Afecțiuni articulare: umeri, coate, încheieturi, șolduri, genunchi, glezne (ante operator – gonartroză, coxartroză, microfisuri ligamentare, de tendon sau de menisc și post operator – intervenții artroscopice, fracturi, luxații, imobilizări îndelungate, periartroze, artroscopii, meniscectomii, calcaneu, astragal, plastii, gonartroză, coxartroză);
– Reumatism, poliartrită reumatoidă, spondilită anchilozantă, sacroileită;
– Dureri de cap și amețeli / vertij (provenite din afecțiuni ale coloanei cervicale);
– Recuperare pentru afecțiuni oncologice, autoimune, diabetologice & de nutriție, cardiologice & endocrinologice.

Echipa Medicala LITherapy® este formată din medici și kinetoterapeuți cu experiență:

Dr. Mihai Pascu, Director Medical LITherapy®. Medic Specialist MG, absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București. Medic Terapeut cu compențe în Yumeiho®/Mobilizare Osteo-Articulară, licențiat de Societatea Română de Yumeiho, Grad III DAN & Chiropractică Viscerală, licențiat de Societatea Medicală Rusă.

Kt. Daniela Olteanu, specializare Kinetoterapeut. Licențiat în Kinetoterapie și Motricitate Specială. Master în Kinetoterapie și Motricitate Specială.

Kt. Mircea Urdea, specializare Kinetoterapeut. Licențiat în Kinetoterapie și Motricitate Specială.

 

Echipa Mangement LITherapy®:

Robert Chițu, Manager Vânzări LITherapy® (Medical & Corporativ).

Livia Tudor, Fondator LITherapy®.

Ne-am propus să facem din Centrul LITherapy®, cel mai primitor, cald și empatic centru de tratament din România. Ne dorim să vă redăm speranța unei vieți în care vă simțiți bine și sunteți sănătoși. În care durerile și suferința nu-și mai găsesc locul. Și da, este posibil. În cei aproape 9 ani de experiență în domeniul tratării durerilor de spate și articulații am văzut aceste rezultate cu mii de pacienți. De ce să nu fie și cazul Dumneavoastră?

Suntem printre puținele centre unde găsiți răspunsuri la întrebări precum:

  • Care este sursa/cauza afecțiunilor prezente?
  • Cum pot porni pe drumul spre vindecare?
  • Ce anume e necesar să fac și cum e cel mai bine să procedez în prezent și pe viitor pentru a evita recidiva?

Odată ce durerile au dispărut, sperăm să vă facă plăcere să reveniți pentru că vă simțiți ca acasă, pentru că sunteți ascultați, înțeleși și ajutați tot timpul atunci când doriți sau aveți nevoie. Sperăm ca ceea ce ne-am propus să fie într-adevăr și ceea ce găsiți Dumneavoastră în centrele noastre.

Vă așteptăm cu drag de fiecare dată!

Echipa LITherapy

LITherapy® | Tratare Dureri de Spate | Proceduri Nechirurgicale