Rezultate

Mii de pacienți mulțumiți

Cu peste 10 ani de experiență, echipa medicală LITherapy® ajută persoanele care se confruntă cu crize dureroase de spate & articulații, prin proceduri / terapii nechirurgicale (atât manuale cât și pe dispozitive de ultimă generație certificate), recomandate sub forma unor programe personalizate în funcție de patologia fiecărui pacient.

În prezent sunt deja mii de pacienți ce au obținut rezultate notabile în urma tratamentului în cadrul centrelor noastre, atât ante cât și post operator.

Puteți vedea mai jos o mică parte din pacienții noștri și rezultatele* obținute de dânșii.

Cum a fost posibil?

Acest lucru a fost posibil prin tratamentul pe baza Protocolului LITherapy® al afecțiunilor asociate cum ar fi: hernia de disc (protruzii sau extruzii, inclusiv post-operator), scolioza, cifoza, discopatia lombară, spondiloza cervicală, spondilita anchilozantă, hiperlordoza, lombosciatica, lumbago, spondilartrita, poliartrita reumatoidă, discartroza, gonartroza (inclusiv post-operator), coxartroza (inclusiv post-operator) sau PSH.

De ce este unic tratamentul în cadrul Centrelor LITherapy®?

În cadrul consultului medical inițial (minim 1 h 30 minute), respectând Protocolul de Tratament LITherapy®, medicii centrelor noastre efectuează o examinare clinică minuțioasă și recomandă un program de tratament individual personalizat în funcție de patologia fiecărui pacient.

Pacienților le sunt explicate și recomandate schimbări adecvate în alimentație și igienă (înlocuirea alimentelor / produselor responsabile de procese inflamatorii și intoxicarea organismului) precum și medicație naturopat-organică (pentru a încetini / combate procesele degenerative, a detoxifica / deparazita organismul, a accelera regenerarea celulară și a reactiva resorturile de regenerare proprii organismului uman).

*Disclaimer 

Precizăm că toți pacienții de mai jos au fost de acord benevol (fără recompense materiale) să împărtășească (atât prin testimoniale scrise cât și video) rezultatele obținute de dânșii. Ne bucurăm nespus pentru rezultate și mulțumim pe această cale acestor persoane minunate ce ne-au acordat sprijinul lor necondiționat pentru a merge mai departe.

Afectare Nerv Sciatic

Dureri Lombare, genunchi & umăr

Spondilită Anchilozantă & Sciatică

Dureri Lombare & Picioare

Dureri Lombare & Picior Stâng

Dublă Hernie Discală

Dureri Lombare

Hernie de Disc

Hernie de Disc

Hernii Discale Multiple

Dureri spate & picioare

Hernie Disc & Omalgie

Prezentare Centrul LITherapy

Dureri Lombare & Cervicale

Dureri Coloană Lombară

Criză Acută Hernie Disc Cervicală

Criză Lombosciatică

Gonartroză & coxartroză

Genunchi Blocat

Hernie de Disc

Protruzie Discală

Scolioză

Dureri Spate Tratate

Spondiloză & Scolioză

Spondiloză & Amețeli

Dureri Lombare & Gonartroză

Dureri Lombare, Picior Dureros & Amorțit

Dureri Picior Stâng

Dureri Umeri & Coloană Cervicală

Hernie de Disc Operată

Dureri Coloană Generalizate

Dureri de Spate Lombar

Vertebre Dislocate

Dureri Bazin & Șold

Spondiloză Cervicală

Lordoză & Osteofite

Dureri Spate Ameliorate

Mâini&Picioare Amorțite

Spondilită Anchilozantă

Spondilită Anchilozantă (Video II)

Hernie de Disc Lombară & Dureri pe Picioare

Dureri Cervicale & Dureri Lombare

*Disclaimer

Precizăm că atât programele de tratament necesare cât și rezultatele obținute diferă în funcție de fiecare pacient în parte, vârstă, stadiul afecțiunii, durata prezenței în corp a afecțiunii respective, momentul prezentării la tratament (criză, post sau ante-criză dureroasă acută, ante sau post-operator) și nu în ultimul rând de rigurozitatea respectării programului de tratament recomandat de medicii / kinetoterapeuții LITherapy®.

LITherapy® | Tratare Dureri de Spate | Proceduri Nechirurgicale
×