fbpx

Consultație Medicală și Recomandare Tratament

Preț Consultație Medicală

 • Consult Integrativ (60 min): 250 lei
 • Consult Posturologie/Recuperare Medicală (45 min): 200 Lei
 • Evaluare FizioKinetoterapie (30 min): 100 Lei
 • Consult Integrativ de Evaluare (30 min): 150 lei
 • Consult Posturologie/Recuperare Medicală de Evaluare (20 min): 100 Lei

Prețuri Tratamente LITherapy >>

Programați-vă acum pentru o consultație medicală direct în Facebook Messenger. Click mai jos.

Consultatie Medicala Inițială & Recomandare Program Tratament

Primul pas în centrele noastre: Consultație Medicală și Recomandare Program de Tratament. În echipa Centrelor LITherapy® există medici specializați în Posturologie, Recuperare Medicală Integrativă precum și Medici Terapeuți.

Consultația medicală posturologie/recuperare medicală în cadrul Centrului LITherapy® durează minim 45 minute, dar de cele mai multe ori depășim și o oră. Probabil că până acum mersul la medicul specialist a fost pentru Dumneavoastră o experiență de scurtă sau foarte scurtă durată, mai mult sau mai puțin lămuritoare. Poate ați plecat de la medicul respectiv fără să înțelegeți cauza afecțiunii Dumneavoastră, ce și cum ar fi de făcut…

Suntem printre puținele centre unde, încă de la primul consult începeți să găsiți răspunsuri la întrebări precum:

 • Care este sursa/cauza afecțiunilor prezente?
 • Cum pot porni pe drumul spre vindecare?
 • Ce anume este necesar să fac și cum e cel mai bine să procedez în prezent și pe viitor pentru a evita recidiva?

Consultul Integrativ

Dacă pe lângă criza dureroasă pentru care ați venit la noi, în patologia Dumneavoastră sunt prezente și alte afecțiuni precum:

 • afecțiuni oncologice (operate, operate și sub tratament, neoperate);
 • afecțiuni autoimune;
 • diabet și boli de nutriție asociate sau nu cu obezitate;
 • afecțiuni cardiologice;
 • boli osteo-articulare și reumatologice;
 • boli neurologice, inclusiv polineuropatii de diferite etiologii;
 • stări depresive sau anxioase.

vă recomandăm să efectuați și un consult integrativ în cadrul centrului nostru.

În cadrul consultației vor fi analizate și integrate toate aspectele legate de cauzele afecțiunilor dezvoltate pe parcursul vieții precum și toată simptomatologia asociată resimțită în prezent. Sunt mulți factori de luat în considerare în stabilirea programului de tratament adecvat fiecărui pacient. Medicul va evalua în cadrul consultului următoarele aspecte:

 • timpul de instalare și manifestare a simptomelor afecțiunii;
 • gradul de afectare al organismului;
 • stadiul afecțiunilor.

În cazul unei crize puternice de spate sau articulații putem vorbi despre necesitatea efectuării a 10 ședințe dintr-o singură procedură urmate de întreținere în cazul unor pacienți. Sau în cazul altor pacienți de ani de zile cu sesiuni de câte 10 ședințe fiecare constând în 3 – 4 proceduri, intercalate cu perioade de întreținere. Programul de tratament diferă astfel foarte mult, de la pacient la pacient.

Efectuarea oricărui consult nu vă obligă cu nimic. Puteți însă afla care este programul de tratament adecvat în cazul Dvs și decide în cunoștință de cauză dacă doriți și merită să-l și efectuați.
Consultație Medicală de Evaluare & Recomandare Program Întreținere

Pe parcursul și după efectuarea tratamentului vor fi evaluate rezultatele în cadrul consultațiilor de evaluare. În cadrul acestor consultații vor fi evaluate rezultatele obținute și va fi recomandat programul de întreținere.

Întreținerea este recomandată pentru a prelungi efectele tratamentului, a preveni recidiva și a diminua riscul unor intervenții chirurgicale ulterioare.

Nu sunt mulți aceia dintre noi ce pot face schimbările necesare în stilul viață astfel încât să evităm recidiva problemelor de sănătate pentru care am venit inițial la tratament. Reluându-ne același stil de viață ce a generat inițial aceste probleme de sănătate, este evident că în timp problemele vor recidiva. Ce putem face însă, este să urmăm un program de întreținere pentru a compensa și a ajuta organismul să se mențină în parametri optimi.

Consultatie medicala

*DISCLAIMER:

Precizăm că atât programele de tratament necesare cât și rezultatele obținute diferă în funcție de fiecare pacient în parte, vârstă, stadiul afecțiunii, durata prezenței în corp a afecțiunii respective, momentul prezentării la tratament (criză, post sau ante-criză dureroasă acută, ante sau post-operator) și nu în ultimul rând de rigurozitatea respectării programului de tratament recomandat de medicii centrelor noastre.

 

Tag: Consultatie recuperare medicala bucuresti, Medic ortoped bucuresti, Medic osteopat bucuresti, Medic holistic, Medic integrativ bucuresti, Consult holistic bucuresti, Medic neurolog bucuresti, Medic neurochirurg bucuresti, Consult neurolog bucuresti, Consult ortoped bucuresti, Consult neurochirurg bucuresti, Consult neurologie bucuresti, Consult ortopedie bucuresti, Consult neurochirurgie bucuresti, Consult posturologie bucuresti, Consult vertebrologie bucuresti, Medic vertebrolog bucuresti, Medic posturolog bucuresti

LITherapy® | Tratare Dureri de Spate | Proceduri Nechirurgicale