Consultație Inițială & Recomandare Tratament

Preț Consult Integrativ Inițial & Control Post Tratament:

Consult Integrativ Inițial & Recomandare Tratament:

Evaluare Fiziokinetoterapeutică (45 min): 250 Lei + TVA

Scan Cuantic Zyto & Recomandări Nutriție Integrativ Regenerativă (45 min): 350 Lei + TVA

Control Post Tratament:

Durată minimă 30 min: 150 Lei + TVA

Prețuri Tratamente LITherapy >>

Consult Integrativ Inițial & Recomandare Program Tratament

Primul pas în centrele noastre: Consultul Integrativ Inițial și Recomandarea Programului de Tratament. În echipa Centrelor LITherapy® există medici și fiziokinetoterapeuți specializați în recuperare medicală integrativă.

Consultul integrativ inițial include:

1. Examinarea clinică amănunțită a pacientului și a istoricului medical cuprinde:

 • analiza investigațiilor imagistice și a analizelor de sânge în cazul pacienților care se prezintă cu acestea;
 • întocmirea fisei de consult;
 • examinarea fizică.

Acești pași permit medicului sau kinetoterapeutului LITherapy® să stabilească primele linii generale ale programul de tratament adecvat pornind de la simptomatologia deranjantă prezentă la momentul consultului, cu respectarea direcțiilor Protocolului de Tratament LITherapy® adecvat.

2. Scanul Cuantic Zyto & Recomandările de Nutriție Integrativ Regenerativă

Dacă pacienții nu au investigații clasice la momentul consultului și au o patologie complexă cu prezența unor afecțiuni cronice, se recomandă efectuarea și a acestui pas 2 al consultului pentru a putea stabili protocolul de tratament adecvat. În aceste cazuri, putem adresa și afecțiunile cronice și Protocolul de Tratament va conține 3 direcții: proceduri/terapii, nutriție integrativ regenerativă și remedii naturopate pe bază de plante medicinale și suplimente performante adecvate.

Probabil că până acum mersul la medic a fost pentru Dumneavoastră o experiență de scurtă sau foarte scurtă durată, mai mult sau mai puțin lămuritoare. Poate ați plecat de la medicul respectiv fără să înțelegeți cauza/sursele afecțiunii Dumneavoastră, ce anume și cum ar fi de făcut…

Suntem printre puținele centre unde, încă de la primul consult începeți să găsiți răspunsuri la întrebări precum:

 • Care este sursa/cauza afecțiunilor prezente?
 • Cum putem trata eficient afecțiunile prezente?
 • Ce anume este necesar să fac și cum e cel mai bine să procedez în prezent și pe viitor pentru a evita recidiva?
 • Ce puteți schimba în viața Dumneavoastră pentru a vă putea recăpăta sănătatea și a vă menține sănătoși pentru tot restul vieții?

Dacă pe lângă criza dureroasă pentru care ați venit la noi, în patologia Dumneavoastră sunt prezente și alte afecțiuni, vă recomandăm cu căldură să menționați toate aceste probleme în cadrul consultului integrativ inițial. Deoarece Programul de Tratament va fi personalizat în funcție de Protocolul de Tratament LITherapy® adecvat.

Deja de la primul pas vom analiza o serie de factori ce trebuie luați în considerare în stabilirea programului de tratament potrivit fiecărui pacient. Vom evalua următoarele aspecte:

 • timpul de instalare și manifestare a simptomelor afecțiunii;
 • gradul de afectare al organismului;
 • stadiul afecțiunilor;
 • timpul necesar pentru recuperare;
 • schimbările necesare pentru a redeveni sănătoși.

În cazul unei crize puternice de spate sau articulații putem vorbi despre necesitatea efectuării a 10 ședințe dintr-o singură procedură urmate de întreținere în cazul unor pacienți. Sau în cazul altor pacienți cu patologii mai complexe, cu multiple afecțiuni cronice, putem vorbi de ani de zile cu sesiuni de câte 10 ședințe fiecare constând în 3 – 4 proceduri, intercalate cu perioade de întreținere. Programul de tratament diferă astfel foarte mult, de la pacient la pacient.

Efectuarea consultului nu vă obligă cu nimic. Puteți însă afla care este programul de tratament adecvat în cazul Dumneavoastră și decide în cunoștință de cauză dacă doriți și merită să-l și efectuați. De asemenea, putem fi alături de Dumneavoastră pe tot parcursul noii direcții spre vindecare, ghidându-vă, oferindu-vă informații și ajutându-vă pe toată călătoria, atâta timp cât ne veți dori și Dumneavoastră alături.
Control Post Tratament & Recomandare Program Întreținere

După efectuarea tratamentului vor fi evaluate rezultatele în cadrul controlului post tratament și va fi recomandat programul de întreținere.

Întreținerea este recomandată pentru a prelungi efectele tratamentului și a preveni recidiva.

Nu sunt mulți aceia dintre noi ce pot face schimbările necesare în stilul viață astfel încât să evităm recidiva problemelor de sănătate pentru care am venit inițial la tratament. Reluându-ne același stil de viață ce a generat inițial aceste probleme de sănătate, este evident că în timp problemele vor recidiva. Ce putem face însă, este să urmăm un program de întreținere pentru a compensa și a ajuta organismul să se mențină în parametri optimi.

Consultatie medicala

*DISCLAIMER:

Precizăm că atât programele de tratament necesare cât și rezultatele obținute diferă în funcție de fiecare pacient în parte, vârstă, stadiul afecțiunii, durata prezenței în corp a afecțiunii respective, momentul prezentării la tratament (criză, post sau ante-criză dureroasă acută, ante sau post-operator) și nu în ultimul rând de rigurozitatea respectării programului de tratament recomandat de medicii centrelor noastre.

Ești interesat de acest serviciu?

LITherapy® | Tratare Dureri de Spate | Proceduri Nechirurgicale
×