Prețuri

În perioada 23 Octombrie – 30 Noiembrie acordăm la achitarea în avans 50% reducere la procedurile pe dispozitive. Reducerea se aplică atât la programele de tratament cât și la cele de întreținere recomandate în urma evaluării efectuate în cadrul centrului nostru. Pentru achitarea în 2 rate, reducerea acordată la procedurile pe dispozitive este de 25%. Consultul inițial, respectiv controlul post tratament sunt gratuite, dacă efectuați programele de tratament / întreținere recomandate în urma acestora.

Consultație Medicală și Recomandare Tratament

Consultație Inițială & Recomandare Tratament:

Durată minimă 45 min: 250 Lei

Control Post Tratament:

Durată minimă 20 min: 150 Lei

Decompresie Vertebrală la Cald cu Infraroșu

Decompresie Vertebrală la Cald cu Infraroșu /1 Segment

Ședința de 55 min:  170 Lei

Decompresie Vertebrală la Cald cu Infraroșu / 2 Segmente / Toată Coloana

Ședință de 55 min: 200 Lei

Reflexoterapie pe Bioheart

Ședința de 15 min: 60 Lei

Ședința de 30 min: 90 Lei

Fizioterapie Electrostimulare

Ședința de 30 min/Membre Inferioare/Superioare/Pct Trigger: 50 Lei

Ședința de 30 min/2 zone: 80 Lei

Ședința de 30 min/3 zone: 100 Lei

Kinetoterapie / Gimnasctică Medicală de Recuperare (Individuală)

Ședința 50 min: 200 Lei

Kinesio Taping

1 Aplicare/zonă: 80 Lei

10 Aplicări: 650 Lei

Yumeiho / Mobilizare Osteo-Articulară

Ședința de 55 min: 290 Lei

Masaj Terapeutic Medical

Gua Sha / zonă / 15 minute: 80 Lei

Deep Tissue / Masaj Terapeutic Medical 20 minute: 160 Lei

Drenaj limfatic / 20 minute: 180 Lei

Vacuum / zonă / 20 minute: 110 Lei

Dry Needling / 20 minute: 170 Lei

Miostimulare Curenți AL-TENS

Ședința o aplicare: 50 Lei

Ședința 2 aplicări: 70 Lei

Vacuum Terapie

Ședința 20 minute: 110 Lei

Chiropractica Viscerală

Ședința 40 min: 290 Lei

Tehnici Terapeutice Orientale

Terapie Yoga / ședința de 50 minute: 290 Lei (Tr. Dan Dumitrescu)

Terapie Tao / ședința de 50 minute: 290 Lei (Tr. Livia Tudor)

NOTĂ:

Nu colaborăm cu CNAS/OPSNAJ. Procedurile noastre sunt decontate de anumite societăți de asigurare private, cu procente de decontare între 60 – 100% depinzând de tipul de asigurare ales. Printre companiile private ce decontează programele noastre de tratament se numără: Signal Iduna și Allianz Țiriac.

De asemenea, dacă ați suferit o accidentare practicând un sport (schi, snowboard, tenis, alergare, fotbal, baschet, etc) sau o accidentare auto și aveți asigurare NN (ING) cu clauză de recuperare, puteți efectua recuperare post-operatorie sau post accidentare în centrul nostru, cu decontare prin NN Asigurări.

 

*DISCLAIMER:

Atât programele de tratament necesare cât și rezultatele obținute diferă în funcție de fiecare pacient în parte, vârstă, stadiul afecțiunii, durata prezenței în corp a afecțiunii respective, momentul prezentării la tratament (criză, post sau ante-criză dureroasă acută, ante sau post-operator) și nu în ultimul rând de rigurozitatea respectării programului de tratament recomandat de specialiștii centrelor noastre.

PROTOCOLUL DE TRATAMENT INTEGRATIV PENTRU DURERI DE SPATE & ARTICULAȚII LITHERAPY® CUPRINDE 2 PĂRȚI:
  1. O parte de tratament* cu ședințe zilnice între 10 – 20 zile (în funcție de patologia prezentă la momentul consultului inițial). Această parte este menită să amelioreze semnificativ simptomatologia deranjantă (dureri, amorțeli, amețeli, lipsa echilibrului, lipsa mobilității, etc). Tratamentul trebuie reluat ori de câte ori reapar simptome deranjante sau cel puțin 1 dată/an.
  2. O parte de întreținere cu ședințe săptămânale sau 1 dată / 2 săptămâni (în funcție de simptomatologia remanentă la momentul consultului de evaluare). Această parte este menită să ne mențină în parametrii obținuți la finalul tratamentului în tot restul anului.
PRECIZĂRI REFERITOARE LA PROTOCOLUL LITHERAPY® PENTRU DURERI DE SPATE & ARTICULAȚII:

Dacă nu se efectuează partea de întreținere, riscurile reapariției durerilor de spate și / sau articulații sunt mari deoarece peste 95% dintre noi ne vom întoarce la stilul de viață ce a generat problemele inițial. Și atunci, evident problemele vor reveni.

Dacă nu se efectuează nici sesiunea de tratament anuală (neexistând simptome deranjante), există riscul ca atunci când reveniți la noi, după 3 – 5 ani de pauză, atunci când s-au reinstalat sau agravat durerile de spate și / sau articulații, să fie necesar un program de tratament mult mai complex pentru a obține rezultate similare. Sau este de asemenea posibil, să nu vă mai putem ajuta noi și să fie cazul de intervenție chirurgicală.

DURERI DE SPATE & ARTICULAȚII: ANTE-OPERATOR VS POST-OPERATOR:

În centrele noastre vin și pacienți post-operator. Unii sunt operați o singură dată și apoi au efectuat tratament o dată pe an cu întreținere în rest și se simt foarte bine. Alții au venit în cadru, operați de multiple ori și au șuruburi / tije pe diverse secțiuni ale coloanei vertebrale. Marea majoritate a acestora resimt dureri severe permanente. În cazul acestor pacienți procedurile rămase posibile sunt foarte puține și rezultatele în consecință se diminuează foarte mult.

De aceea, vă recomandăm cu căldură: atunci când veniți la noi și primiți recomandările de tratament, acordați-le toată seriozitatea necesară pentru că rezultatele Dumneavoastră depind în mare măsură de rigurozitatea respectării recomandărilor echipei noastre medicale.

NOTĂ LA PROTOCOLUL LITHERAPY® PENTRU DURERI DE SPATE & ARTICULAȚII:

Dacă se efectuează un singur program de tratament de 10 – 20 de ședințe zilnice și durerile de spate și / sau articulații sunt ameliorate semnificativ sau chiar eliminate, nu înseamnă că suntem vindecați. Hernia de disc, spondilita anchilozantă, poliartrita reumatoidă, spondiloza cervicală sau artroza sunt în continuare prezente și se pot manifesta din nou oricând în viitor. Desigur într-un interval de timp mai lung sau mai scurt, depinzând de ce face fiecare persoană în parte. Pentru că vorbim despre afecțiuni instalate peste ani de zile sau chiar zeci de ani de zile, cu un grad mare de somatizare, ce necesită o perioadă îndelungată de tratament.

LITherapy® | Tratare Dureri de Spate | Proceduri Nechirurgicale
×