fbpx

Tehnici Terapeutice Orientale

Preț Tehnici Terapeutice Orientale

Terapii Yoga / ședința de 50 minute: 220 Lei (Tr. Dan Dumitrescu)

Sesiuni Terapeutice Weekend / 2 zile / persoană: 1000 lei (cazare & program terapii, exerciții și meditație)

Prețuri Tratamente LITherapy >>

Tehnici Terapeutice Orientale

Tehnicile Orientale cuprind Terapii Yoga și Tao Chang Yoga.

 

Despre Terapiile Yoga

Yoga nu este nici sport, nici religie. Este o tehnică de control fizic, mental și emoțional.

Practica Yoga reprezintă o abordare holistică a întregii filozofii Yoga incluzând asana, pranayama, kriyas, bandha și meditația. Toate practicile sunt adaptate pentru capacitățile cursantului și pentru a răspunde cât mai bine nevoilor lui fizice și mentale.

Yoga este despre acceptare și calmare. Practicăm Yoga pentru a păstra corpul și spiritul cât mai tânăr. Pentru a practica Yoga nu trebuie să fii flexibil sau puternic, pentru că Yoga nu este despre performanță. Yoga este o practică pentru o viață echilibrată.

Terapiile Yoga pentru managementul afecțiunilor acționează atât asupra efectelor cât și asupra cauzelor psihosomatice.

Cu excepția accidentelor toate bolile își au sursa în câmpul mental și senzorial. Terapiile din Yoga lucrează concomitent pe toate nivelele pentru a echilibra/reechilibra în permanență funcționarea organismului uman.

 

Despre Tao Chang Yoga

Filozofia Taoistă stă la baza sistemului de medicină tradițională chineză. Abordarea Taoistă este una integrativă/holistică. Medicina tradițională chineză abordează tratarea afecțiunilor pornind de la sursele fizice, emoționale, mentale, energetice și spirituale.

Toate sistemele/subsistemele ființei umane sunt interconectate și este necesar să funcționeze în armonie. Orice dezechilibru la nivelul oricărui sistem/subsistem genează în timp o reacție în lanț la nivelul întregului organism.

Tao Chang Yoga practicată în weekendurile organizate de Centrele Private LITherapy®, se bazează pe o tehnică preluată și descrisă pe înțelesul tuturor, de Dr. Stephen Chang, autor și savant chinez, fondatorul The Foundation of Tao, Inc. Tehnica are la bază echilibrarea și respectiv restabilirea armoniei (anatomice, fiziologice și energetice) tuturor sistemelor/subsistemelor organismului uman pornind de la organele interne, sistemul nervos central și meridianele energetice.

 • dezechilibre funcționale la nivelul organelor interne;
 • dezechilibre psiho-emotionale;
 • dezechilibre energetice.

Folosirea Tehnicilor Terapeutice Orientale face posibilă ameliorarea/eliminarea eficientă a simptomatologiei asociate acestor patologii. Drumul spre vindecare necesită ajustarea/modificarea/schimbarea stilului de viață ce a generat inițial aceste patologii.

Aceste tehnici sunt recomandate pentru următoarele afecțiuni:

 • Diabet și obezitate;
 • Boli endocrine;
 • Boli gastroenterologice;
 • Afecțiuni ale coloanei vertebrale (inclusiv cele degenerative);
 • Afecțiuni articulare (inclusiv cele degenerative);
 • Boli cardiovasculare, tensiune arterială (hipo și hipertensiune, tensiune oscilantă);
 • Boli reumatismale;
 • Boli autoimune;
 • Boli oncologice (de la faze incipiente, hemangioame, noduli, chisturi, fibroame, tumori de dimensiuni mici sau medii, până la stadii premetastazice);
 • Sinuzite, rinite;
 • Alergii;
 • Deficiențe respiratorii;
 • Diverse probleme legate de infertilitate.
 • echilibrarea și armonizarea tuturor sistemelor/subsistemelor umane (anatomic, fiziologic, mental, emoțional, spiritual și energetic);
 • creșterea calității vieții și a speranței de viață.

*Disclaimer:

Precizăm că atât programele de tratament necesare cât și rezultatele obținute diferă în funcție de fiecare pacient în parte, vârstă, stadiul afecțiunii, durata prezenței în corp a afecțiunii respective, momentul prezentării la tratament (criză, post sau ante-criză, post sau ante-operator) și nu în ultimul rând de rigurozitatea respectării protocolului de tratament recomandat de medicii centrului nostru.

Nu există garanție de vindecare 100%. Pentru a modifica situația din prezent și a porni pe drumul spre vindecare, va trebui să ne schimbăm stilul de viață. Acest stil de viață este cel care a condus la apariția afecțiunii/afecțiunilor prezente și este cel ce va aduce recidiva acestora (mai devreme sau mai târziu). Cât timp nu vom decide să schimbăm/modificăm/ajustăm stilul de viață în direcția necesară, nu putem vorbi de un drum spre vindecare, ci doar de o ameliorare/eliminare a simptomelor deranjante pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp.

 

Tag: yoga bucuresti, tratament prin yoga bucuresti, terapii yoga bucuresti, tratament yogin bucuresti, instructor yoga bucuresti, terapie yoga bucuresti, tao bucuresti, terapie tao bucuresti, terapii tao bucuresti, terapii orientale bucuresti, medicina traditionala chineza bucuresti, medicina asiatica bucuresti, medicina orientala bucuresti, practici yoga bucuresti, studio yoga bucuresti, centre yoga bucuresti, centre tao bucuresti, tao, yoga, filozofie tao, filozofie yoga, despre tao, despre yoga

LITherapy® | Tratare Dureri de Spate | Proceduri Nechirurgicale