fbpx

Medicină Energetică, Cuantică & EvolutX

Preț Medicină Energetică, Cuantică & EvolutX

Preț / ședință scanare ZYTO (30 min): 150 Lei

Preț / ședință interpretare ZYTO & recomandare remedii personalizate (1h): 290 Lei

Preț / ședință medicină energetică (1h): 290 Lei

Preț / persoană participare EvolutX – seminarii evolutive (2h): 990 Lei

Preț / ședintă interpretare Profil Hologenetic (1h): 290 Lei

 

Medicina Energetică

În cadrul ședințelor de Medicină Energetică, mergem la sursa afecțiunilor prezente și viitoare. Vorbim de traumele prin care am trecut de-a lungul vieții încă de la naștere și până în prezent, traume ce lasă amprente energetice în câmpul nostru energo-informațional (sau aura noastră).

Aceste traume coboară strat după strat în câmpul nostru până când se somatizează în corpul fizic afectând glanda sau organul corespunzător. Și degeaba tratăm organul sau glanda la nivel simptomatic…este ca și când am încerca să vindecăm rana făcută de un cuțit fără a-l scoate pe acesta mai întâi din rană.

Tot ceea ce facem în centrul LITherapy ulterior, ca proceduri, ne ajută să vindecăm rănile mai repede, odată ce sursele au fost îndepărtate.

Medicina Cuantică
Scanarea ZYTO® este o scanare cuantică complexă ce ne permite evaluarea din punct de vedere fizic (pe toate organele & sistemele), emotional – mental și energetic a stării prezente a pacientului la momentul efectuării acesteia. În urma acestei scanări știm cu precizie unde și cum avem de lucrat pe toate cele 3 planuri ale ființei umane.

În urma scanării și a interpretării acesteia putem recomanda remedii personalizate și respectiv crea remedii personalizate prin stucturarea și informarea acestora la nivel cuantic cu ajutorul tehnologiei INFOPATHY®.

EvolutX – Seminarii Evolutive
Atunci când vă confruntați cu afecțiuni considerate incurabile precum spondilita anchilozantă, poliartrita reumatoidă, afecțiuni autoimune, neurologice, psiho-mentale sau oncologice, sunteți în acest moment al vieții Dumneavoastră pe drumul greșit, cu siguranță direcția necesită schimbare. Cu EvolutX – Seminariile Evolutive vă putem fi alături.
Cu programare prealabilă cu minimum 1 lună în avans, vom organiza doar la cerere, Sâmbăta dimineața, între orele 10.00 – 12.00 scurte incursiuni în ceea ce înseamnă evoluția noastră. Participarea la seminarii va putea conduce inclusiv la schimbări majore în drumul personal, cu alegeri diferite ce vă pot conduce spre o viață în care să vă puteți bucura de sănătate, abundență și prosperitate.
Doar participanții ce-și doresc și solicită expres acest lucru, pot beneficia la finalul fiecărui seminar de Profilul Hologenetic personal (respectiv Codul Genetic Unic înscris în ADNul fiecăruia) și se pot programa ulterior la sesiuni explicative pe propriile profile.

Ești interesat de acest serviciu?

Programați-vă Aici

LITherapy® | Tratare Dureri de Spate | Proceduri Nechirurgicale
×