Program Refacere Imunitate Celulară

Preț Program Refacere Imunitate Celulara

Programul pentru refacerea imunității celulare (benefic și în recuperarea Post-Covid) cuprinde:

  • Consult Medical Inițial de Specialitate (30 min);
  • 8 x Decompresie Vertebrală la Cald cu Infraroșu (8 x 55 minute), bisăptămânal;
  • 8 x Reflexoterapie Turmaniu & Nano-Diamant (8 x 30 min), bisăptămânal);
  • 4 x Autohemoterapie & Vitamina C (4 x 60 min, săptămânal).

Bonus: 2 x Vacuum Terapie  (2 x 20 min), Scanare Cuantică & Consult Educativ (60 min).

Preț: 2400 de lei*. Programați-vă din timp. Locurile sunt limitate.

Notă:

* În cazul achitării în avans (24h) se poate face o reducere de 10%. Altfel, se poate achita în 2 tranșe: 50% la începerea programului și 50% la jumătatea perioadei de efectuare.

Vă simțiți vulnerabil în sezonul răcelilor, gripelor și virozelor? Ați suferit în trecut de Covid și ați rămas cu simptome deranjante? Vă așteptăm cu drag în Centrele LITherapy® să beneficiați de Program Refacere Imunitate Celulara.

În cadrul Centrelor LITherapy® puteți beneficia de un Program Refacere Imunitate Celulara format din Proceduri Integrative, Scanare Cuantică ZytoTM, Recomandări pentru o Nutriție Integrativă adecvată și Medicație support Naturopată. Bonus – remediu cuantic personalizat în funcție de scanare – InfopathyTM.

Alegeți Decompresia Vertebrală la Cald cu Infraroșu și veți avea parte de o procedură ce se realizează cu ajutorul unor dispozitive ce dispun de o tehnologie revoluționară complexă pe bază de Turmaniu care are în compoziția sa elemente precum Turmalină și Germaniu, cu rol important imunomodulator și nu numai.

Turmalina este un mineral natural care conține potasiu, calciu, magneziu, mangan, fier, siliciu, iod etc. În total 26 de microelemente. La încălzire turmalina creează un câmp magnetic slab, emană RIUL (infraroșu de undă lungă) și anioni (ionii încărcați negativ) care contribuie direct la refacerea imunității celulare atât de importantă în restabilirea biomarkerilor organismului.

Germaniul, pe de altă parte, este un microelement care stimulează imunitatea întrucât contribuie la producerea gamainterferonilor, ce inhibă procesul de înmulțire rapidă a microbilor, activizează macrofagele și celulele specifice imunității (celule T).

Continuăm refacerea imunității celulare cu Reflexoterapia pe Turmaniu & Nano-Diamant, terapie complementară Decompresiei Vertebrale la Cald cu Infraroșu, ce presupune masarea punctelor reflexe din plante (tălpile picioarelor). Acest lucru conduce la dislocarea microcristalelor de toxine pe care circulația sanguină și sistemul limfatic le vor trimite apoi spre organele de eliminare. Astfel, are loc detoxifierea organismului și îmbunătățirea circulației sanguine. Rețineți! O circulație sanguină bună este vitală pentru fiecare zonă a organismului deoarece transportă material nutritiv, hormoni, anticorpi, oxigen, deșeuri metabolice și alte substanțe neidentificate încă.

Această procedură se efectuează pe dispozitive certificate de ultimă generație ce masează atât la rece cât și la cald punctele reflexe din tălpile picioarelor. Ajutați-vă sistemul imunitar să devină puternic și să-și reia funcțiile atât de necesare unui organism puternic și sănătos.

Autohemoterapia cu Vitamina C,  este o metodă sigură și foarte eficientă de administrare sistemică a ozonului și a Vitaminei C. Ea presupune recoltarea a 50-150 ml (până la 300ml) de sânge venos care se ozonează prin barbotare, ulterior fiind reperfuzat în vena din care a fost recoltat. Ulterior se administrează si Vitamina C. În acest mod, speciile reactive ale oxigenului (ROS), moleculele rezultate din reacția ozonului cu sângele, ajung prin circulația generală la toate țesuturile din corp, generând multiple efecte terapeutice, printre care și refacerea imunității celulare a organismului.

Vacuum Terapia vă activează circulația superficială responsabilă de drenarea lichidelor de stază mobilizate din profunzime și transferate către circulația generală spre ficat și rinichi pentru detoxifiere. Astfel, are loc îmbunătățirea circulației arteriale profunde, dezinflamarea și decontracturarea zonelor blocate, urmate de normalizarea proceselor metabolice. Rezultatul? Un sistem imunitar echilibrat, ce vă va proteja pe tot parcursul vieții.

Vă așteptăm cu drag în centrele noastre pentru a vă oferi recomandări personalizate în funcție de patologia Dumneavoastră trecută și prezentă. Vă așteptăm să facem împreună primi pași spre recăpătarea sănătății Dumneavoastră. Este posibil și pentru Dumneavoastră. Mii de pacienți au beneficiat de ajutorul nostru în cei peste 10 ani de experiență în domeniu. Puteți vedea ce spun aceștia despre rezultatele obținute de dânsii aici: www.litherapy.ro/rezultate/.

*Notă:

Pentru persoanele fără afecțiuni cronice este suficientă efectuarea acestui program de imunitate o singură dată pe perioada unui an calendaristic. Pentru persoanele cu cel puțin o afecțiune cronică este necesar și programul de întreținere cu frecvență lunară.

**DISCLAIMER:

Precizăm că atât programele de tratament necesare cât și rezultatele obținute diferă în funcție de fiecare pacient în parte, vârstă, stadiul afecțiunii, durata prezenței în corp a afecțiunii respective, momentul prezentării la tratament (criză, post sau ante-criză dureroasă acută, ante sau post-operator) și nu în ultimul rând de rigurozitatea respectării programului de tratament recomandat de medicii centrelor noastre.

LITherapy® | Tratare Dureri de Spate | Proceduri Nechirurgicale
×