Chiropractică Viscerală

Preț Chiropractică Viscerală

Ședința 40 min: 290 Lei + TVA

Prețuri Tratamente LITherapy >>

Chiropractica viscerala (masaj visceral, masajul organelor interne, masaj abdominal)

Chiropractica viscerala este o terapie manuală ce constă în tratarea organelor interne prin intermediul presării, deplasării și masajului, care are ca scop restabilirea functionalității organelor și redresarea microcirculației în cavitatea abdominală. Astfel se normalizează numeroase procese metabolice din organism și sunt eliminate tulburări funcționale. Vezi video >>

  • staza venoasă și limfatică;
  • spasmele;
  • prolapsul organelor interne.

Masajul visceral face posibilă eliminarea eficientă a acestor patologii.

În timpul tratamentului, medicul aplică presiuni asupra organelor bolnave, în anumite direcții și în conformitate cu anumite legi.

La nivelul fiecărui organ bolnav sunt prezente de obicei afectarea fibrelor nervoase și spasmul vascular, de regulă nu există nicio boală fără aceste tulburări.

  • lipsa oxigenului, a nutrienților;
  • drenajul defectuos al produșilor de metabolism;
  • dezvoltarea microflorei patogene și auto-otrăvirea celulelor;
  • afectarea capilarelor (este adesea cauza principală a multor boli).

Eliminarea stazei venoase și limfatice din organe și din spațiile dintre acestea duce la normalizarea funcțiilor acestor organe și redresarea întregului organism. Împreună cu utilizarea unor medicamente suport pe bază de substanțe active naturale organice, terapia manuală viscerală îmbunătățește circulația sângelui și a limfei nu numai în abdomen, ci și la nivelul întregului corp (torace, cap, mâini și picioare).

Mod de acțiune

În cadrul procedurii de chiropractica viscerala acțiunea asupra organelor interne și a spațiilor dintre acestea se face în conformitate cu „legi” ale deplasării acestora în direcția bună, vizând repoziționarea corectă a acestora. Masajul visceral se aplică numai pe baza de indicații și contraindicații, de către sau în colaborare cu medicul curant. Întotdeauna după consultarea pacientului, palparea și stabilirea diagnosticului.

Diferențe față de tratamentul clasic

Să luam în considerare boli dificil de tratat, cum este osteoartrita. Tratamentul medical clasic se efectuează fără a elimina, în opinia noastră, cauzele care stau la baza bolii – și anume, tulburările funcționale ale organelor interne. Astfel simptomele sunt ameliorate doar temporar. După un timp reapar durerile și problemele mai vechi, iar boala avansează devenind cronică. Chiropractica viscerala oferă o nouă perspectivă de combatere a osteoartritei.

Beneficii

Îmbunătățirea stării organelor interne precum și eliminarea stresului din mușchi și fascii, ajută la ameliorarea simptomelor și la vindecarea pacientului. Terapia îi dă posibilitatea pacientului de a rezolva problemele organelor interne și de a preveni sau a opri procesul de degenerare a coloanei vertebrale. În plus, chiropractica viscerala echilibrează activitatea sistemului nervos vegetativ și a sistemului nervos central.

Chiropractica viscerală este orientată spre echilibrarea funcționalității organelor interne, prin intermediul presării, masajului, ventuzelor, fitoterapiei și purificării corpului. Se indică în disfuncții ale sistemului Digestiv, Respirator, Endocrin, Urogenital, Cardiovascular și Aparatului Locomotor.

  • redresarea și normalizarea funcțiilor organelor, cu un efect benefic asupra stării de sănătate în general;
  • creșterea speranței de viață;
  • optimizarea stării psiho-emoționale.

La nivelul fiecărui organ bolnav sunt prezente de obicei afectarea fibrelor nervoase și spasmul vascular, de regulă nu există nicio boală fără aceste tulburări.

Chiropractica Visceriala

*Disclaimer:

Precizăm că atât programele de tratament necesare cât și rezultatele obținute diferă în funcție de fiecare pacient în parte, vârstă, stadiul afecțiunii, durata prezenței în corp a afecțiunii respective, momentul prezentării la tratament (criză, post sau ante-criză dureroasă acută) și nu în ultimul rând de rigurozitatea respectării protocolului de tratament recomandat de medicii centrului nostru.

Ești interesat de acest serviciu?

LITherapy® | Tratare Dureri de Spate | Proceduri Nechirurgicale
×