Vacuum Terapie

Preț Vacuum Terapie

Ședința 20 min: 110 Lei + TVA

Prețuri Tratamente LITherapy >>

Vacuum Terapia

O metodă de tratament care utilizează vacuumul ca factor de mobilizare al lichidelor stagnante din profunzimea țesuturilor către hipodermă.

  • staza venoasă și limfatică;
  • zone inflamate;
  • spasmele;
  • prolapsul organelor interne.

Prin Vacuum Terapie este posibilă eliminarea eficientă a acestor patologii.

Vacuum Terapie. Metodologie

În timpul tratamentului, medicul / kinetoterapeutul aplică ventuze, respectiv masează cu ajutorul lor anumite zone în conformitate cu anumite principii fiziologice.

La nivelul fiecărui organ bolnav sunt prezente de obicei afectarea fibrelor nervoase și spasmul vascular, de regulă nu există nicio boală fără aceste tulburări.

  • lipsa oxigenului, a nutrienților;
  • drenajul defectuos al produșilor de metabolism;
  • dezvoltarea microflorei patogene și auto-otrăvirea celulelor;
  • afectarea capilarelor (este adesea cauza principală a multor boli).

Beneficiile Terapiei cu Vacuum:

Tratarea stazei venoase și limfatice din organe și din spațiile dintre acestea duce la normalizarea funcțiilor acestor organe și redresarea întregului organism. Vacuum terapia îmbunătățește circulația sângelui și a limfei la nivelul întregului corp (torace, abdomen, cap, mâini și picioare).

Ventuzele sunt instrumentele specifice terapiei cu vacuum, iar modalitatea de aplicare diferă în funcție de tehnica și scopul urmărit în procesul de recuperare.

Vacuum Terapia se aplică numai pe baza de indicații și contraindicații, de către sau în colaborare cu medicul curant. Întotdeauna după consultarea pacientului, examenul clinic și stabilirea diagnosticului.

Beneficiile terapiei cu vacuum:

Tratarea stresului din mușchi și fascii, ajută la ameliorarea semnificativă a simptomelor. Terapia îi dă posibilitatea pacientului de a preveni procesul de degenerare a coloanei vertebrale.

În urma efectuării terapiei cu vacuum pot apărea semne sub formă de vânătăi închise la culoare. Aceste semne apar la suprafața pielii, au semnificație diagnostică și se retrag în circa 5 – 7 zile, făcând parte din procesul terapeutic numit autohemoterapie.

Printre efectele terapiei cu vacuum merită menționată activarea circulației superficiale care este responsabilă de drenarea lichidelor de stază mobilizate din profunzime și transferate către circulația generală spre ficat și rinichi pentru detoxifiere.

În acest mod se obține o îmbunătățire a circulației arteriale profunde, dezinflamarea și decontracturarea, urmate de normalizarea proceselor metabolice.

*Disclaimer:

Precizăm că atât programele de tratament necesare cât și rezultatele obținute diferă în funcție de fiecare pacient în parte, vârstă, stadiul afecțiunii, durata prezenței în corp a afecțiunii respective, momentul prezentării la tratament (criză, post sau ante-criză dureroasă acută) și nu în ultimul rând de rigurozitatea respectării protocolului de tratament recomandat de medicii centrelor noastre.

Ești interesat de acest serviciu?

LITherapy® | Tratare Dureri de Spate | Proceduri Nechirurgicale
×